Future Technologies from Hiroshima The 34th Sensor Symposium on Sensors, Micromachines, and Applied Systems The 8th Symposium on Micro-Nano Engineering The 9th Symposium on Integrated MEMS Technology

	Hall		Phoenix Hall Cosmos Hall Dahlia			Foyer	
	Hall Code		А	В	Р		E
Oct. 31	AM1	30minutes 09:30-10:00	Opening Ceremony		Posters on the board		
	AM2	40minutes 10:10-10:50	Keynote Session (Prof. Dr. Jan G. Korvink , KIT)				
	AM3	100minutes 11:00-12:40			Poster Session A	Posters for research activites of academia and research institutes Presentation of research activities of academia and research institutes	Exhibition
		70minutes 12:40-13:50	Exhibitor Presentation				
	PM1	75minutes 13:50-15:05	Sensor Symposium: Finalist Session for Youth Awards	IEICE Session	Posters on the board		
	PM2	60minutes 15:15-16:15	Symposium on Integrated MEMS Technology	IEICE Session			
	PM3	100minutes 16:25-18:05			Poster Session B		
	PM4	55minutes 18:05-19:00					
Nov. 1	AM1	90minutes 9:00-10:30	Sensor Symposium: Finalist Session for Youth Awards	Symposium on Micro-Nano Engineering	Posters on the board	Posters for research activites of academia and research institutes	Exhibition
	AM2	100minutes 10:40-12:20			Poster Session C		
		60minutes 12:20-13:20	Exhibitor Presentation		Posters on the board		
	PM1	90minutes 13:30-15:00	Symposium on Integrated MEMS Technology	JIEP Session			
	PM2	40minutes 15:10-15:50	Keynote Session (Open to the public) (Mr. Mitsuo Hitomi, Mazda)				
	PM3	40minutes 16:00-16:40	Keynote Session (Open to the public) (Mr. Takuo Toda, CASTEM)				
	PM4	100minutes 16:40-18:20	Paper Craft Airplane Flight Duration Contest	Special session: Science of "SAKE"	Poster Session D		
	PM5	60minutes 18:30-19:30	Mixer & Ceremony				
		120minutes 20:00-22:00			Youth Generation Networking (in Hiroshima)		
Nov. 2	AM1	40minutes 09:00-09:40	Keynote Session (Prof. Kenji Suzuki, Tsukuba Univ.)		Posters on the board	Posters for research activites of academia and research institutes	Exhibition
	AM2	90minutes 9:50-11:20	Symposium on Micro-Nano Engineering	Sensor Symposium : Finalists Session for Best Paper Awards			
	AM3	60minutes 11:30-12:30	Symposium on Micro-Nano Engineering (Award Ceremony)	Symposium on Integrated MEMS Technology			
		60minutes 12:30-13:30					
	PM1	100minutes 13:30-15:10			Poster Session E		
	PM2	40minutes 15:20-16:00	Keynote Session (Prof. Masaaki, Ritsumeikan Univ.)				
	PM3	40minutes 16:10-16:50	Closing Ceremony and Award Ceremony				